Söndag

Idag är det söndag, vilket innebär att helgen snart är slut och det är skola imorgon. Ska bli skoj för jag börjar 10 och slutar 12 pga två lektioner som är inställda. Perfekt!

Imorse vaknade jag upp lite sådär halvsunkig och skittrött hemma hos Hampus. Vi gick i alla fall upp vid kring 10 och Hampus handlade bullar och gjorde frukost, är han inte underbar?
Efter en smaskens frukost gick jag hem. Har nämligen lite söndags-sysslor att göra. Så som att städa rummet, byta lakan, plugga och träffa laget då vi ska inventera på Ica några timmar ikväll!

Dags att sätta igång att städa, så BYE! =)

Gymnaiset

Jag har nu börjat mitt första år som gymnasieelev på Katedralskolan i Lund och hittills fungerer det relativt bra! Hyfsat schema, bra lärare, bra klass och sist men inte minst - det ligger i centrala Lund! Dock märker jag att det resulterar i att min ekonomi blir bara sämre och sämre.. haha.

Vi har börjat komma igång på riktigt nu och jag har lagt märke till att allting är så mycket svårare än i grundskolan (Antagligen också meningen..). Faktan är på en helt annan nivå, man får ta betydligt mer ansvar och så vidare. Men jag tycker faktiskt om det! Jag har alltid tyckt att det var kul och plugga och just nu känns det som min studiemotivation fortfarande är kvar, vilket är mycket bra eftersom studienivån på Katte på betydligt högre än på lilla Genarpsskolan.

Dock har jag börjat stressa som ett djur sedan jag började gymansiet. Känns som jag har tusen saker jag ska hinna med varje dag, vilket jag egentligen inte har. Vet egentligen inte varför jag stressar så fruktansvärt mycket? Men det är läxor, busstider, träning, pojkvän, matcher, döma matcher, kompisar och samtidigt försöka lägga sig kring 22 för att orka gå upp klockan 06.00 dagen därpå. Jag måste börja prioitera det absolut nödvändigaste och skjuta upp/stryka de andra sysslorna. Det ska jag nog sätta upp som mål för själv!

Så, nu ska jag börja lite smått på min Lenin-redovisning så jag har det halvt undanstöka till nästa veckat. Gs som min vän robin säger :) haha.


sp1d
                                                          

Måndag

Eftersom min vän Amelie klagat på min bloggtorka så tar jag mig nu tid och ork till att skriva ett ganska meningslöst inlägg, mest för Amelies skull! Haha..

Igårkväll var jag hemma hos Amelie med henne och Sabina och tog det lugnt, åt och såg på Bert. Hur mysigt som helst! Somnade också där och i eftermiddags klippte jag mig. Toppade bara det ca 1-2 cm och klippte av en bit av luggen så det är chill. Tycker inte om att klippa mig faktiskt. Ofta händer det att jag inte blir nöjd! Jag vill ha långt och tjockt hår och därför går jag inte till frisören speciellt ofta vilket resulterar i slitna toppar. Men denna gången blev det bra och eftersom vi lever i nuet är det hur bra som helst!

Om en timme är det fotbollsträning. Orkar jag? NÄPP. Min huvudtränare är nu tillbaka från sin semester så det lär också bli fysträning. Fy för fan för att bli sådär jobbigt anfådd.

Sjukt vad jag är negativ idag, jag är nog ganska trött..

Men om jag ska nämna något skitbra som hänt på sistonde så är det alla rea-inköp. Det har blivit många nya plagg i min gaderob, dock för en mindre summa pengar. Är det inte fantastiskt? Jo :)

BYE!


Sliten

Skolan börjar om 15 dagar. Det är knappt 2 veckor!! Denna sommaren har gått så fruktansvärt fort, för fort tycker jag.
Jag har gjort saker i princip varenda dag och dessa månaderna som gått sedan skolan slutade har varit bäst!
Italien, te & kex på eftermiddagen med vänner, Höllviken-weekend, dagarna vid havet, dagarna stekandes och svettandes på trädäcket, Åhus, filmkvällar och så vidare - allt har varit fantastiskt! Lätt bästa sommaren =)

Dock känner jag mig sliten. Har gjort så mycket varenda dag och kvällarna har blivit sena och morgnarna tidiga! Så idag beslöt jag mig för att bara chilla dagen ut! Gick upp vid 12, såg film, åt lite godis, la mig i sängen, satt lite vid datorn och snart ska jag gå och vila middag med Hampus hemma hos honom. Äkta slappedag, precis vad jag behöver!


Misshandel

Jag bor i en relativt liten by utanför staden Lund. I denna by håller vi ihop. Genarpsbor beskyddar och visar sympati för genarpssbor och så har det varit en längre tid. Idag blev en genarpsbo som är lika gammal som jag rejält misshandlad pga någon oväsentlig och rent ut sagt töntig anledning. Jag tycker det är fruktansvärt! Jag förstår inte hur tre stycken killar har mage att stå och sparka på en liggande kille som egentligen inte har gjort de någoting. Jag förstår inte heller hur de kan slå och sparka tills en ögonbrynspiercing åker av, hur kroppen på den liggande knakar då benen i kroppen tar emot fler och fler slag. Det är så fruktansvärt och brutalt!

Amanda

RSS 2.0