Match och sjukhusbesök

Fotbollsmatchen mot Lunds BK gick som något förväntat kasst. Inte fullt lag tyvärr! Min prestering var den sämsta på länge men de andra i laget var duktiga, som vanligt. 
Skadade knät ungefär 10 minuter in i andra halvlek så blev bänken restrerande 30 minuter. Kallt som fasiken. GE MIG SOMMAR!

Efter matchen åkte familjen och hälsade på farfar på sjukhuset inne i Lund. Verkligen skithemskt att se honom. Läkarna vet fortfarande inte långt han har kvar att leva. Dock har man fastställt att cancern han har fått obotlig. Allting är så chockerande. För bara några veckor sedan så gick farfar på spinning, han cyklade flera mil om dagen och han var hur frisk som helst. Det har gått så fruktansvärt fort och det är mycket svårt att smälta all ny information man får om hans hälsa samt att se sina närstående släktningar vara såhär ledsna som de är. Jag vill bara att allting ska vara "som vanligt" igen.

Amanda


Farfar

Match imorgon mot Lunds BK och vi ska kicka ÄSSS och boll =)
Frågan är om fokuseringen kommer vara på topp? Just nu är allt jag har innan för pannbenet min farfar. Hans hälsa blir bara sämre och denna kvällen har varit den värsta på många år. Fick veta att min extra-pappa-i-16-års-tid ligger inlagd för cancer som har satt sig längs hela hans ryggrad. Ingen vet ännu hur lång tid han har kvar och läget ä mycket kritiskt.
 Jag ska helt seriöst be till Gud när jag går och lägger mig om att han ska bli bra igen. Just nu vill jag verkligen inget hellre än att han ska klara sig igenom detta levande.

<3

Amanda


Sovdags

Toppen natt med massa trevligt folk, sånt gillas!
Nu är det verkligen sängen som gäller. Stan, klippning, träning, Hampus imorgon =) Dagen börjar för mig klockan 9,00 och lär inte sluta förrän inpå småtimmarna. Kommer bli tufft så godnatt!

Amanda


ETT ÅR

Det har gått ett år nu sedan jag och Hampus förklarade vårt förhållande öppnat.

12 / 3 - 07 <3

JAG ÄLSKAR DIG!


Sömnsjuka

Jag tror jag har drabbats av någon sömnsjuka eller dylikt. Jag gick och la mig för att sova vid halv 2 inatt ungefär, vaknade vid 12 i eftermiddags men palla inte hålla mig vaken mer än 2 timmar så jag gick och la mig igen.

Sammanlagt har jag varit vaken 2 timmar idag. Lyckat, tur man inte sover bort sitt liv i alla fall :)

På gång

Jag är nu på G med mitt bildarbete och just nu känns det som det kommer bli riktigt bra :):):)

Problem

Detta inlägg är tillägnat guysen i min klass och speciellt en kommentar åt http://jontejohannisson.blogg.se/ senaste inlägg.

Jag tycker inte det viktigaste är att alltid om att vinna diskussionen utan jag tror att det är viktigare utan att mötas på mitten och finna en lösning av problemet. Vi ska trots allt gå en termin till tillsammans. En termin. Är det verkligen nödvändigt att ha det så vi har det nu och mår samtliga i klassen bra av det? Jag är tveksam. Ni alla i klass 9:3 vet vad jag syftar på.
Båda parterna gör en del fel och båda parterna måste förstå detta för att jag ens vill hålla hoppet uppe om att det kommer bli bra igen. Lyssnar ni och tar åt er våra åsikter så kan ni lita på att vi gör detsamma. Ge det ett försök i alla fall!

Amanda


Bildarbete, saknad

Jag håller på med ett bildarbete då temat jag har valt är "saknad". Jag ska göra en bildspel med hjälp av fotografier.

Nu ber jag om hjälp. Jag har ungefär två bilder och min fantasi är 0,00. Så, hur kan jag visa saknad med hjälp av bilder? Det ska helst inte vara övertydligt att det är "saknad" jag har som tema utan det ska vara något dolt.

Tacksam för hjälp!

Amanda

Bäst

Inatt ringde Hampus vid 01- tiden. Då berättade jag för honom hur mycket jag saknade honom och han kom på 10 minuter.

Är han bäst eller är han bäst? :)

Amanda

Erkännande

Mhm, då är det dags för ett erkännande blogginlägg. 

Idag blev jag spöad av min 12 åriga lillebror i fotboll. Han fintade av mig, grymt snyggt om jag ska erkänna.. och det värsta av allt; han sprang om mig. Man blir riktigt jäkla frustrerad. Nästa gång p95, nästa gång.

Vad det blev i matchen är dock hemligt :)

Amanda


Gripande bok

Har du läst boken "Ninas resa"? Läs den.
Man får en så bra inblick om hur förfärligt det var i ett getto för judarna under andra världskriget. Hur fruktansvärt de faktiskt blev behandlade. Det är minst sagt sjukt det som SS-männen gjorde på beodring av Hitler mot judarna. Lura dem på de mest smarta men också fruktansvärda vis.

Boken handlar om en flicka som heter Nina. Nina är som vilken annan tjej som helst egentligen. Hon har en familj hon älskar, hon har en pojke i sin klass som hon är lite småkär i, hon har många vänner...
Men en dag ändras allting. De blir beodrade att ta sig till gettot i Warsawa. Här förändras Ninas liv totalt.
Hennes dotter, Lena, som skrivit boken citerar Nina "På vägen hem från yrkesskolan gick jag över lik, bokstavligen"

Som sagt, läs den.

Amanda

Lördagen

Igår var det lördag. Det var det trevligaste lördagen på länge :)

-  Sovmorgon
-  2 timmars äckligt jobbig fotbollsträning
-  God mat hos Janssons + melodifestivalen. (Björn Gustavsson i love you)
- Underbar chillkväll med mina chicks, dock var Sofia saknad såklart!

Amanda


image3

Så mycket kärlek :)


RSS 2.0