Varje vecka

Varje vecka samma tröttsamma tanke på att göra det, varje vecka samma häpnadsfulla min då jag ser vad jag själv har skapat, varje vecka samma fysiska och mentala anstängning för att få det överstökat, varje vecka..

- Jag måste städa mitt rum.



Tillbaka

Spelade match innan ikväll.
Det har nog aldrig varit så kul och så härligt att springa runt där på fotbollsplanen. Sån känsla! Hade nästan glömt hur det verkligen kändes att spela fotboll.

Min höst var ju minst sagt förfärlig. Den bestod av förkyldningar, stukad fot och massa plugg. Med andra ord lite fotboll. Tråkigt, men sant.

Men nu är jag back och bytt lag. Har det faktiskt riktigt trevligt där också! Förhoppningsvis kommer vi också att lyckas bra i serien och har riktigt jäkla kul tillsammans!


Älskvärd

Free Falling - Tom Petty

<3

Kraftlös

Helt underbart lov är detta. Det består av slapp rätt igenom!
Dock är det något som tynger mig. Det där jäkla franskprovet jag har nästa vecka. Bör verkligen ta tag i det.
Gud, ge mig kraft? Jag lovar jag ska be varje kväll.. och morgon om det behövs.

Amanda

Uppenbarelse

- I´ve got it from my mama.

Bokstavligt talat.

Gårdagen

07.00. Dags för dusch, smink, frukost och packning av dagsväskan.. som blev minst sagt tung.
08.15. Efter väntan på frun i huset ska bli klar beger familjen sig till Lyngby för att hämte Äms.
08.45. Sömn i många olika ställningar.
10.00. Fika på bensinmack och Amelie körde ett spel där man satt på ett motorcykel. (kontakta mig eller A för närmare beskrivning)
11.00. Framme i Göteborg efter en mysig biltur med familj+Amelie.
11.15. Bilen är parkerad och vi beger oss emot det enooorma shoppingcentert.
11.20. Precis kommit in i byggnaden då Amelie skriker "OH MAJ GAAAD MÄND". (pinsamt, ja.)
11.20-1700. Inhandling av kläder, väskor, skor, nagellack etc.
17.00. Hemfärd
19.00. Mat på MAX. (Donkan ligger fortfarande överst på listan dock)
20.20. HEMMA!
23.00. Kudden under armen på väg till Hampus.,

Underbar dag. Tack föräldrar för pengarna, tack Amelie för sällskapet, tack Hampus för massagen och tack mig själv för jag hittade fina stuffs.

Amanda 

Imorgon

....åker jag och Amelie till Göteborg och shooooppar. Kan inte bli annat än bäst :D

Förtydling

Nu är jag hemma hos Hampus. En aning uttråkad..
Hampus är på förfärligt humör så jag tvingade honom att sova en halvtimme! Förhoppningsvis är han återställd igen efter sömnen.

Jag tror jag måste förtydliga en sak som kan ha missuppfattats hos en del. Inlägget jag skrev, "Fega små svin", var inte menat till någon specifik. Jag anklagar alltså ingen speciell utan jag skrev ner min åsikt angående tracka folk på internet genom blogg. Sen de som reagerar negativt på det jag skrev i inlägget kanske är just en av de som har/brukar tracka folk över internet? Du som gör det kanske bör tänka efter, det är min åsikt. 

Amanda

Sorg

Dagen har jag ägnat åt att titta på de 7 sista Gossip girl avsnitten.
- och nu är har jag sett klart hela serien :(

Äkta sorg.

Längtan

Labbrapporten är klar, matteläxan är gjord, SO läxan klar .......och nu vill jag ha lov.
En dag kvar.

Amanda

Sedan 12/3 2007

                                                      image2

- 11 månader idag.


Fega små svin

Flera som skriver på sin blogg  "jag hatar dig din idiot.. du gör det här, det här OCH det här".
Dock nämns inga egenamn, ytterst sällan.

Varför inte säga detta rätt ut till denna personen? Vad är syftet med att skriva ett sånt blogginlägg? Att få personen det syftar på må dåligt?
Jag tycker det är otroligt fegt att skriva sånt här på intenet. Visserligen har jag varit nära eller till och med gjort det någon gång. Men i vilket syfte? Jo, skriva av mig. Men egentligen.. varför på INTERNET av alla ställen? Fegt, fegt, fegt.
Tänk på hur personen du syftar på känner inombords när hon/han läser det. Hur hade du själv reagerat när du läser hur en person nära dig berättar på internet för hela världen hur jävlig du är? Jag tror nämligen att de flesta förstår när det som skrivs handlar om just en själv.
Stå för din åsikt!

Amanda


Vinst

4-0 i matchen igår, like it!

Krya på mig

Nationella prov idag. Delprov C i svenska, som också innebar uppsats i 3 timmar. När jag skrev den kändes det ganska bra men nu i efterhand, neeej. Jag kunde gjort bättre.
Men sen är det också så att det jag tycker är dåligt är ofta riktigt bra. För att nämna ett exempel; Shakespeare uppsattsen. Den skrev jag på några timmar här hemma och tyckte den var rent ut sagt skitkass. Dock när jag fick tillbaka den fick jag ett starkt mvg. 
Så, bara till att hoppas att det i samma i denna situationen!  

Efter NP gick jag hem. En täppt näsa säger väl allt? Krya på mig.

Amanda


Nationella prov

Sitter och kämpar för att hålla mig vaken just nu. Om jag somnar nu på eftermiddag så no way att att jag kommer somna klockan 8-9 ikväll som det är tänkt!
Tänker faktiskt lägga mig sådär tidigt av en anledning. Jag, tillsammans med övriga niondeklassera i typ hela Sverige, ska skriva uppsatts i nästan 3 timmar imorgon bitti! Ska faktiskt bli intressant och se vad det blir för ämne man ska skriva om! Jag kommer vara laddad med djungels (engelskt uttal) samt två juicar och förhoppningvis men en skrivsugen och pigg skalle!

Träningsmatch ikväll. Mot f95, haha. Önska oss lycka till :)

Amanda

Framsteg

Sprungit 5 km med ett stopp. Det går frammåt i alla fall... haha!

En mil utan stopp till sommaren är målet. Jag är fast besluten om att jag ska klara det!


Ibland har man tråkigt, nu är ibland.

Tagen av mälls!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag klarade springa 5 km med endast två stopp. Vad gjorde du kl 8 i morse? Nyss gått upp, klädde antagligen på mig. Vad gjorde du för 15 minuter sedan?  Började titta lite smått på engelskläxan. Det sista du sa högt? GÖÖRKAN, stäng dörren!!. Vad har du druckit idag? Mjölk, vatten, proviva nypon.  Vad var det senaste du åt? Spagge och köttfärssås Vad var det senaste du köpte? Hm.. godis, haha! Vad är det för färg på din ytterdörr? Grön. Vad är det för väder hos dig just nu? Mörkt och colden.. Godaste glass-smaken? Citron. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Faktiskt! Sover du tungt? Ja, fråga de som ringer mitt i natten ;) Drömmer du mycket? I do.  Mardrömmar? Ytterst sällan. Det första du tänker på en "bra" morgon? Oh, ingen stress. Kan chilla hela morgonen! Det första du tänker på en "dålig" morgon? Fan vad taskigt. Jag vill sova! Vilket ämne är roligast i skolan? SO, mest intressant tycker jag. Trivs du med ditt jobb? Ja.  Favoritklädsel? Skönt med fint, ej mjukis! Favoritlåt just nu? Celine Dion - Because You Loved Me. Vad ser du om du tittar åt höger? Mina gosedjur, haha! Vad gör dig glad just nu? Jag ska inte göra någonting på hela kvällen, äkta soft. Vad ska du göra härnäst? Duscha sen göra en kopp te sen älskade tv! Höger- eller vänsterhänt: Höger. Humör just nu: ingen anledning till att vara något annat än glad! Favoritgodis: Djungelvrål ,what else! Kläder just nu: Träningskläder. Musik just nu: Cher - This is a song for the lonley Sommarplaner: Inte mycket planerat hitills. Jobb, Ystad med Hampus, eventuellt semester med familjen osv. Längtan är enorm! Hur många kuddar sover du med: Två. Spelar du nåt instrument: Håller på att lära mig gitarr! Morgon- eller nattmänniska: Kvällsmänniska. Vem är viktigast för dig: Familjen, faktiskt. Bio eller promenad: Promenad , då får man prata. Haha! Är du kittlig? Njaa. sometimes! Snarkar du? Ingen aning! Stjärntecken: Lejon. Äckligaste insekten: Myror, utan någon tvekan. Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna allting. Vad vill du jobba som? I skrivande stund vet jag faktiskt inte. Jag vill i alla fall tjäna mycket och jobba lite! Stökigt eller välstädat? Välstädat. Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Njaa.. Gillar du att sjunga? Absolut! Men dock ingen som uppskattar det när jag väl gör det :( Anser du att du är stark? HAHA. Jag kan inte göra ens göra en riktig armhävning! Vad gör du om du får hicka? Hampus har lärt mig ett knep: Sug in så mycket luft du bara kan och andas ut det lååångsamt. Upprepa detta några gånger sen är den gone!. Vad längtar du mest efter just nu? Sportlov, få mina slutbetyg och det klassiska alla brukar säga; SOMMAR!


Impuls

Vet du? Nu ska jag ut och springa. FRIVILLIGT! Vädert är faktiskt chillsan och jag har legat och degat hela helgen så har jag fått en kick; jag vill runa.

En omtumlande kväll

Den här bilden av att det endast är killar som slåss är fel, fel, fel.

Var på omtalade Tingvalla igår och såg Joddla med Siv. Kvällen var mycket trevlig överlag men bestod också av en del incidenter; Ida fick en rak höger och jag en örfil.
Båda slagen av olika personer och av olika anledningar. Ida fick sin för att hon råkade backa in en tjej och jag fick min av en annan tjej därför att jag ville ha min pojkvän ifred utan att hon skulle åla sig och tafsa på hans intima ställen. Att få en en smäll mitt i huvudet kom verkligen minst sagt som en chock!
Trodde faktiskt inte att även tjejer höll på såhär, trodde det var mest killar. Var har den starka girl-powern tagit vägen egentligen? Vi tjejer ska hålla ihop! 
- Så kom igen nu tjejer, det finns något som kallas respekt. Det är en bra benämning på ett viktigt begrepp.


RSS 2.0