Flytt

Det är lördag kväll och mina planer för kvällen är nada. Om jag får ett rus av pigghet kanske det ändras.. Men tror dock inte jag får något sådant idag! Har hjälpt faster och hennes nya sambo att flytta hela dagen, klippt gräset och fikat hos farmor. Tar på krafterna då jag bara sovit 5 timmar i natt!

Denna veckan har varit grymt omtumlande. Den började skit, sen blev det bra och nu är allting bara rörigt i skallen!

Amanda

Sammanfattning

Märkte precis att det var evigheter sedan jag skrev här!
Har hänt så mycket så kör en kort, kort, sammanfattning..

Men jag har i alla fall kommit hem helskinnad från Italien. Första veckan i Italien var svettig och 3 dagar i Österrike var förvånandsvärt okej. Var uppe på Örnnästet, som är Hitlers gamla sommarstuga. Dock en liten miss faktiskt eftersom hela stugan är omgjord till restaurang! Men utsikten var fantastisk.

Kom hem igår från en tre-dagars-semester i Höllviken med mina vänner Hanna och Jennifer! Det var verkligen övertrevligt. Vi åt tills vi nästan spydde, badade i iskallt hav, gick långa promenader, var ute på raggarrunda utan resultat, pratade långt in på natten och hade det minst sagt perfekt! Behövdes verkligen från min sida. Har nämligen tagit en paus med Hampus. Sorgligt men sant! Men vi är jättebra vänner så det känns ändå bra.

Idag ska jag ut och springa (Ja, du läste rätt). Det har blivit för mycket god mat på sistonde och alldeles för lite motion. Serien börjar ju den 16 augusti och då är det fritering. Haha!

Ciao


RSS 2.0