Lördag

Min pojkvän ligger just nu och sover i min säng. Han är så söt!
Själv har man precis duschat efter en svettig fotbollsträning. Ikväll ska min vän Jennifer firas och sedan bär det förmodligen av till Lund för min del!

Igår var jag i Göteborg med Kajsa. Vi shoppade massa fina grejer och åt någon av världens flottigaste pizzabuffé, haha. Men gott var det!

Nu är det i alla fall lov. Ingen stress och inga övertidiga morgnar.. HÄRLIGT!

Nej, nu ska jag joina Hampe. 

PÖSS


LEDIG!

Jag har valt så rätt! Jag har valt rätt linje, rätt skola och rätt stad. Inte för att jag prövat på livet på någon annan linje, skola eller stad.. men ändå. Jag trivs verkligen jättebra! Just nu har vi i princip inga läxor/prov och dagarna känns inte lika långa längre som då vi hade det som jobbigast (förra veckan, haha).

Imorgon har hela Katedralskolan i alla fall D-dag!!! Underbart.
Jag ska sova så länge jag vill, se film, ut och motionera, börja läsa en litterär bok som jag lånade på biblioteket här i byn (Ja, även byhålan Genarp har ett sådant). Jag tror att det kommer bli en välbehövlig dag efter all stress som jag har fått stå ut med senaste veckorna. Jag gör verkligen så gott jag kan för att inte stressa eftersom att jag faktiskt vet hur det slutar - huvudvärk, trötthet, lättirriterad. Dock är det inte så enkelt som man kan tycka då man hinna med så mycket varje dag, och ändå lägga sig kring 22-23 för att kunna prestera bra dagen därpå. Men jag gör mitt bästa, både för min egen och för andras skull.

Nej, nu börjar jag faktiskt bli trött. Ska ladda hem någon bra film tills imorgon bara sen blir det nog sängen!

Ett tag sedan!

Ett tag sedan jag skrev här sist så ska köra en kort uppdatering om mitt, minst sagt, superintressanta liv!

Skolan flyter på bra och jag kammar hem betyg som jag är nöjd med, jag hinner träffa Hampus relativt ofta, jag gör mitt bästa för att få det att gå ihop med gamla/nya vänner och fotbollen fungerar bra den också! Flyt helt enkelt.

Imorgon har jag franskaprov och det ska bli jättekul. NOT! Men jag hoppas på det bästa. Det är ändå relativt enkelt det vi ska ha prov på, eftersom det i princip är repition av det vi studerade på fransklektionerna i nian.

Men nu måste jag gå och plugga lite mer. Jag tävlar nämligen med Kiss-i-stian (moget Amanda..) om vem som får bäst på provet imorgon, haha.

07.05 bussen. Allas älskling?

Imorgon ska jag upp klockan 6 och ta 7 bussen igen. Hurrar vi för det? N-E-J!

S-T-R-E-S-S

Nu har vi börjat få mycket i skolan, efter 3 veckor av rent slapp. Jag känner stressen men försöker att göra det bästa av det! Jag försöker unna mig några timmar med Hampus och träning så ofta det bara går.. Men det är svårt att få allting att gå ihop för tillfälligt. Aja, det går väl över!

Imorgon ska vi simma med idrotten. Jag har fått besked att vi är tvungna att doppa både ansikte OCH hår. Jippejej!! Haha. I-lands problem or what?

Nej, nu ska jag återgå till min hemtenta om renässansen!

Amanda


Plusmodellers påverkan

Jag såg precis finalavsnittet av Top Model. Jag blev så glad att Whitney vann! Hon är en plusmodell, vilket innebär att hon är ganska mullig. Jag tror att såna småsaker som att en plusmodell vinner Top Model och inte någon pinnsmal brud är bra för oss övriga tjejerna i världen. Det är sånt som jag tror kan förbättra somligas självkänsla! Att även fast man har rumpa, lår och mage kan lyckas med sin dröm utan att banta sig till halvt till döds.

Amanda


RSS 2.0