4 timmar innan avfärd

Att säga hejdå är bland det värsta som finns. Framför allt då det gäller för en längre, vilket i detta fallet handlar om ungefär 2 veckor.

Ikväll har jag sagt hejdå till några gamla samt några nyfunna underbara vänner som jag haft otroligt roligt med dessa två veckor som vi har haft sommarlov. Vi har träffats varje dag och våra stunder tillsammans har lett till fruktansvärt många skratt! Ikväll har jag sagt hejdå en av mina bästa vänner, Kajsa. Hon åker till USA på språkresa på tisdag och vi kommer inte att träffas förrän slutet av juli/augusti. Detta är en hel jävla månad! Man får ju lust att avlida.
Sist men absolut värst sade jag hejdå till Hampus, min pojkvän. Så fruktansvärt! Han och jag pratar minst 2 gånger om dagen i telefon, vi träffas varje dag och har gjort detta i mer än ett år. Och nu ska vi inte ha kontakten (okej, något enstaka sms kommer jag att skicka.. ) på TVÅ veckor! Som sagt, man vill nästan dö.

Om ca 4 timmar åker jag. Hejdå vänner, hejdå pojkvän och hejdå Sverige!

Amanda

Ersättande av kollegeblocket

Idag hittade jag en fin bok här hemma. En vit anteckningsbok med ett stort rött hjärta på, faktiskt ganska fin.
Jag har just nu mycket jag vill hinna med, tankar på vad jag vill göra i livet och om livet överlag, en del rastlöshet då jag är hemma, tankar kring uppsattser jag kan tänkas få skriva under gymnasiet och så vidare. Så jag har nu bestämmt mig att detta bok ska bli min där jag kan anteckna mina tankar kring detta! Ingen hemlig bok såsom dagbok utan mer en bok som jag kan ta med mig överallt, liggandes i väskan. Ungefär som kollegeblocket jag har när det är skola fast mer inriktat på tankar, haha!

Amanda

MTB

Det blev ingen MTB-cykling häromdagen, utan det blev idag. Cyklade med Kajsa och Jennifer och det var riktigt panikslaget från min sida då det var stenar överallt men det var också riktigt roligt! Ska ge oss ut på torsdag igen och då ska vi ha fika med oss för fasiken var det var saknat, haha!

Dagen efter detta, på fredag, bär det av till Italien med familjen. Ska bli kul! Håller på att packa för fullt här hemma och jag har som vanligt svårt att välja ut kläder som jag vill ha med mig. Så i år hade jag har taktik - jag tar alla mina fina kläder! Visserligen har jag fortfarande mycket kläder i väskan, nog för mycket.. Men det är betydligt mindre än i fjol. NAJS :)

Söndag natt

Jag har vänt på dygnet - ännu en gång! Väldigt obra.
Har inte lagt mig före klockan 02.00 och tvingats upp kring 11.00 dagen därpå då jag är grymt trött och inte orkar göra någonting och dagen är förstörd. Har så mycket jag vill göra och sommarkvällar är ju bland det bästa som finns (trots vädert inte varit det bästa på sistonde har det varit trevligt).

Och imorgon har jag riktigt roliga planer! Om jag och några vänner får och kan, så bär det av till Höllviken i 1-2 nätter och om inte detta går igenom blir det först mountainbike-cykling, sedan fotbollsträning och efter det mys med film & godis på kvällen! Med andra ord perfekt dag.

Så dags att vila inför detta. NATTI!


Städa

Har nu sprungit runt och slitit i två timmar här hemma. Jag har nämligen städat ytterst grundligt idag, vilket innebär lägga undan saker, rensa garderoben, skaka filtar och så vidare. Dock är jag fortfarande inte klar! Så fruktasvärt drygt och städa idag. Är på dåligt humör och sjukt ont i halsen :( Men jag har beräknat att jag bör vara färdig om en timme och om solen fortfarande lyser då ska jag ut och pressa en stund som belöning!

Amanda

Sommarrea

Varför har ingen nämt något om att det är sommarrea!? Upptäckte det idag när jag hade heldag med Kajsa i Lund. Riktigt mysigt har vi haft, och svettats som djur för att få tag på de ultimata plaggen! Hoppas på en favorit i repris någon dag.

Imorgon blir det städning hela dagen (order från föräldrarna) och efter det förmodligen Sverige-Ryssland hemma hos min Svedman! Detta kommer bli ett grymt sommarlov, jag har det  verkligen på känn.

Nej, nu ska jag se ett Eva-och-Adam avsnitt sedan blir det sängen.

Amanda

Körig vecka

Helt sjukt vad jag har haft körig och riktigt, riktigt rolig vecka! Varenda dag och kväll har det varit aktiviteter och platser man vill vara på. Avslutningsmiddag, Tosselilla, skolavslutning, avslutningsfest, vänner, pojkvän, grillfest, matcher att titta på (får fortfarande inte spela sjäkv pga hjärnan!!)
Känns som om jag inte varit hemma på evigheter. Idag hade jag iaf en relativt lugn dag. Har haft Eva-och-Adam-maraton, haha. Flera år sedan man såg filmerna sist och då tyckte att huvudpersonerna var skitcoola. Men idag är mina tankar kring detta något förändrade. Filmerna är fortfarande bra men.. "Nejmen Linda, UMGÅS DU MED KILLARNA I 7C!?!?". Haha!

Jag har jag tidigare nämt fått hjärnskakning. Jag känner mig bra nu men får fortfarande inte spela match! Har missat 4 matcher, tyvärr. Är så grymt stolt över tjejerna i alla fall. Vi har vunnit 5 matcher i sträck och ligger nu trea i serien. Vi, som lag, kommer för var gång vi träffas bara närmare och närmare varandra och detta är riktigt trevligt. Hade grillkväll idag efter säsongens sista match, som vi för övrigt vann med 3-0. Underbar kväll! Ni är bäst tjejer.

Imorgon blir det stan med Kajsa, så dags för min skönhetssömn nu!

Btw, detta sommarlovet kommer bli BÄST!

Amanda

Måndag morgon

Äntligen back in buisness! Hämtat mig något från den förbannade hjärnskakningen och får nu gå till skolan, sitta vid datorn, se tv, lyssna på musik, vara längre ute i solen osv. Lycka or what? Haha. Tackar ännu en gång för all omtanke jag har fått under denna vecka som gått. Trots att det "bara" var/är en hjärnskakning har jag både fått blommor, presentlåda, massa telefonsamtal och sms. Man blir så fruktansvärt glad då man märker hur många man ändå har omkring sig som verkligen bryr sig om en!

Sista veckan på högstadiet inleds idag. Usch, det är så sorgligt. Låt oss nu göra detta till den bästa veckan klass 9:3!

Nej, nu måste jag gå och göra mig klar för att gå till skolan.

Ha det bra, Amanda.

RSS 2.0